Airportservice

taxi tilburg schiphol Begin uw vakantie bij uw voordeur: reis met onze airportservice. Met de taxi naar Schiphol, Brussel Airport, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport reist u tegen heel aantrekkelijke tarieven.

Tarief luchthavenvervoer berekenen

Particulier vervoer per taxi/taxibus. Reserveer online of telefonisch bij onze planning.

Onze airportservice biedt tarieven op basis van deelvervoer en privévervoer. Dat doen we naar alle bekende luchthavens. Om uw tarief te berekenen sturen we u graag door naar onze boekingsmodule op TaxiSchiphol.nl: NAAR TARIEF BEREKENEN

Voldoende bagageruimte

Wie op vakantie gaat neemt bagage mee. We gaan er vanuit dat elke reiziger een koffer van gebruikelijk reisformaat meeneemt. In onze auto's kunnen dus vier reiskoffers mee en in onze taxibussen 8 passagiers met 8 koffers. Heeft u meer bagage of afwijkende bagage, zoals opvouwbare rolstoel of golftas, dient u dat vooraf door te geven bij opmerkingen op het reserveringsformulier.

Ophaaltijd

Om ervoor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aanwezig bent en de chauffeur zoveel mogelijk volgens tijdschema te laten rijden, vragen we u om tijdig klaar te staan voor vertrek. In onze scherpe tarieven is geen rekening gehouden met extra wachttijd. Indien u een privetaxi hebt besteld, is de ophaaltijd direct in de bevestiging vermeld. Bij gecombineerd vervoer (deeltaxi) is de tijd afhankelijk van de planning en informeren we u over de ophaaltijd tussen 16:00-18:00 uur op de dag voor vertrek.

Meetingpoint

Na aankomst op de luchthaven zal uw chauffeur telefonisch contact met u opnemen. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk uw mobiele telefoon aanzet. Vervolgens wordt u opgehald bij het meetingpoint. Op Schiphol is dat de grote rood-witte kubus op Schiphol Plaza. Op Brussel Airport is dat de Java Coffee corner in de aankomsthal.

 

Google   Taxi Tilburg